Om indholdet på denne side

På denne sides findes der indhold, som primært henvender sig til hundeejere, og her kan der findes gode råd og lignende information. Indholdet på siden kan dog også benyttes af personer, der blot har en interesse for hunde, eller som måske ønsker at anskaffe sig en hund i fremtiden. Her kan man blandt andet tage et kig på det indhold, der forklarer lidt om hvordan man vælger den rigtige opdrætter, og dernæst vælger den rigtige hvalp. Der vil findes indhold der fortæller om hunde, som for eksempel newfoundlændere, der stammer fra Newfoundland i det østlige Canada, og hvordan man generelt passer hundes hår og pels. Derudover vil man kunne finde information, der beskriver hvordan man driver en hundekennel, og hvad man skal være opmærksom på i den forbindelse.

Der vil ligeledes være information, der henvender sig til hundeejere, som har deres hund med på udstilling. Der bliver blandt andet forsøgt forklaret, hvad man altid bør have med på en hundeudstilling.

Slutteligt vil man kunne læse en smule om andre racer af hunde end newfoundlændere. Der vil for eksempel kunne findes indlæg, der fortæller om den afghanske mynde og om den maltesiske pharaoh hund.

Håbet er at man med indholdet på denne side, har formået at samle den nødvendige information om de givne emner på éet sted, for at gøre det nemmere for de, der ønsker at lære en smule om eksempelvis newfoundlændere og den afghanske mynde, eller som blot mangler nogle råd til, hvordan man helt generelt vælger den rigtige hvalp hos en hundekennel.